Artykuł ten opisuje funkcję Resetowania dla Firm w EloView 3
Resetowanie dla Firm usunie wszystkie istniejące dane na urządzeniu, w tym wszystkie pobrane aplikacje.
Po resetowaniu, urządzenie automatycznie rozpocznie proces Automatycznego Provizionowania, aby przywrócić ustawienia urządzenia i ponownie zainstalować wszystkie wymagane aplikacje.
Chociaż Resetowanie dla Firm może być przydatne do rozwiązywania problemów lub przywracania konfiguracji, należy go używać ostrożnie, ponieważ wszystkie lokalnie przechowywane dane zostaną trwale usunięte.
Ważne: Upewnij się, że wykonałeś kopię zapasową wszelkich krytycznych danych przed dokonaniem Resetowania dla Firm.
Please report any broken links by emailing elo.support@zebra.com and include a link to the knowledge article